Emo ékszer

Először is érdemes tudnunk mi az, hogy Emo, mielőtt bármiféle véleményt alkotnánk.

Mivel az emo fiúkat és lányokat nem sok különbözteti meg egymástól. Az emo boyok ugyanúgy testre tapadó pólót, szűk farmerokat viselnek. A ruhák színében sincs eltérés a nemek között. Pont úgy mint a 80 években, kitűzőket, halálfejmintás kendőt és feltupírozott, szembe fésült hajat, és piercinget hordanak, mint az emo görlök. A piercing viselésben sincs eltérés a fiuk ugyanúgy viselnek orr, száj, piercinget, mint a lányok.
A kiegészítők, például nyaklánc, fülbevaló vagy piercingnél, nincs különbség a nemek között, de jelentősen nagy eltér az átlagember ékszerviselési szokásaitól.

Az ékszereknél viselési szokásaik egyértelműen utal arra, hogy tulajdonosa egy emo! A fekete köves gyűrűk, a halálfejet ábrázoló medál, vagy csak egyszerűen egy emo felirattal ellátott karkötő. A karkötő általában, bőr, vagy kaucsuk, vagy akár szilikonból készült.
A színét meghatározni szinte lehetetlen, mert a szivárvány összes színében viselik. Ez bizonyára a hangulatuknak vagy alkalomnak lehet a függvénye. Az biztos, hogy megjelenésükkel, nem lehet hétköznapinak nevezni őket. Az emo elterjedés hazánkban is megdöbbentette az idősebb korosztályt, egyik napról a másik napra megjelentek az emok.
Váratlanul, érte a társadalmat, hogy nem tudja megkülönböztetni a lányokat a fiuktól, és hogy nem látható az arc. Ezt nem tudták kezelni, és ennek tudható be a felháborodás, pedig okuk nem volt rá.

Penge medál

Emo viccek:

Hazaér az emo az orvostól, és újságolja az anyjának:
-Képzeld anyu, voltam orvosnál.
-Na, és mi volt?
-Hát van egy jó meg egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
-Kezdd a jóval!
-Megfogok halni.

A hazug:
- Mikor hazudik egy emo?
- Mikor az életére esküszik!

Sírás:
- Mit csinál öt emo-s egy szobában?
- Négy ül a sarokban és sír, az ötödik meg öngyilkos lesz, mert nincs ötödik sarok, ahol sírhatna!